“Farsang 2023”

A farsangi időszak mindig jó okot ad egy kis mókázásra, bálozásra, idén azonban a Művelődési Ház foglaltsága és egyéb helyszín hiánya miatt a Farsangi Maszkabál elmarad, ezért úgy döntöttünk, hogy Köbalina megalkotásával és kihelyezésével szeretnénk az itt élők, valamint a településen átutazók életébe belecsempészni a farsang hangulatát.
.
Köbalina a farsangi időszak végéig a kupakgyűjtő és szelfipontnál várja a fotózkodni vágyókat. Szeretnénk, ha minél többen készítenétek közös fotót/szelfit Köbalinával és a fotót megosztanátok a közösségi oldalon. A fotó feltöltésekor jelöljétek meg a Közösen Barabásért Alapítványt (@koba.alapitvany), így mi is látni fogjuk, hogy találkoztatok Köbalinával. Várjuk a fotókat!
.
Köszönjük mindenkinek, aki tárgyi felajánlásával, fizikai segítségével hozzájárult a 2023-as farsangi dekoráció, Köbalina életre hívásához.

Ezek is érdekelhetnek

“Nyárindító parkbál a Gáti Tesókkal”

2023. június 03-án az Önkormányzat “Gyermeknap” elnevezéssel tartott rendezvényt. A napot a Gáti Tesók közreműködésével Nyárindító parkbál zárta. (fotók a közösségi oldalunkon tekinthetőek meg)

“Barabási Májusfa 2023”

A 2023-as tojásfa két hét várakozás után, április 30-án új díszítést kapott! A tojásfa a tojások leszedése után idén is a helyén maradt és májusfa lett belőle. A fára 138 db szalag és néhány lufi került felrakásra! Németh István Imréné és Gerzsenyi Zsoltné jóvoltából...

“Te Szedd” 2023 – önkéntesen a tiszta Magyarországért!

A KÖBA alapító okiratában, a céljaink között szerepel Barabás Község természeti és épített értékeinek megóvása, környezetének védelme. Ennek a célnak eleget téve, a korábbi alkalmakat folytatva regisztráltunk a 2023. évi „Te Szedd” akcióra. A 2023. április 28-án...