“Kupakgyűjtő és szelfipont 2021”

“Kupakgyűjtő és szelfipont” Egy álom vált valóra!
Tudjuk jól, hogy sokszor álmodunk olyanról, ami elsőre elérhetetlennek tűnik. Ezt a projektet már évekkel ezelőtt megálmodtuk. Sok időbe és sok munkába telt a megvalósítása, de nagyon jó érzés az, amikor egy álom valóra válik. A pont kialakítása 2021. június 12-én, az Árpád út és Kossuth utca kereszteződésénél lévő téren valósult meg.

Dobd a szívbe!
Kihelyezésre került a kupakgyűjtő szív, melynek célja, a környezettudatosság mellett, a jótékonyság. Az összegyűlt kupakokból súlyosan beteg gyermekek és családjuk részére támogatás lesz. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

Szelfire fel!
Arra kérjük az ide látogatókat, hogy készítsenek szelfit! Szívesen vesszük, ha a fotót feltöltik a KÖBA közösségi oldalára, vagy a fotó feltöltésekor megjelölik az Alapítványt.

Közös érték!
Úgy gondoljuk, hogy a “Kupakgyűjtő és szelfipont” létrehozásával közös értéket teremtettünk, ezért vigyázzunk rá közösen. Nem hiába szerepel a nevünkben is a “közösen”, hiszen ezt a mostani projektet sem egyedül mi, hanem segítséggel, másokkal együtt, azaz közösen valósítottuk meg. Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a megvalósításhoz.

A projekt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósult meg!

 

Ezek is érdekelhetnek

“Nyárindító parkbál a Gáti Tesókkal”

2023. június 03-án az Önkormányzat “Gyermeknap” elnevezéssel tartott rendezvényt. A napot a Gáti Tesók közreműködésével Nyárindító parkbál zárta. (fotók a közösségi oldalunkon tekinthetőek meg)

“Barabási Májusfa 2023”

A 2023-as tojásfa két hét várakozás után, április 30-án új díszítést kapott! A tojásfa a tojások leszedése után idén is a helyén maradt és májusfa lett belőle. A fára 138 db szalag és néhány lufi került felrakásra! Németh István Imréné és Gerzsenyi Zsoltné jóvoltából...

“Te Szedd” 2023 – önkéntesen a tiszta Magyarországért!

A KÖBA alapító okiratában, a céljaink között szerepel Barabás Község természeti és épített értékeinek megóvása, környezetének védelme. Ennek a célnak eleget téve, a korábbi alkalmakat folytatva regisztráltunk a 2023. évi „Te Szedd” akcióra. A 2023. április 28-án...