“Tojásfa 2019”

A 2018-as Tojásfa díszítés egy sikeres kezdeményezés volt, így immáron alapítványként, idén is meghirdettünk ezt a programot.

Az 1.100 darabot meghaladó előző évi készlet, idén több mint 300 darabbal bővült, így közel 1.500 db különböző színű és anyagú, szebbnél- szebb tojás került a fára.

A díszítésen mintegy 40 fő vett részt, az előző évben szerzett rutinnak és a könnyen elérhető fának köszönhetően a folyamat mindössze 1 órát vett igénybe.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki felajánlásával, munkájával, támogatásával hozzájárult a 2019. évi Barabási Tojásfa feldíszítéséhez.

Bízunk benne, hogy az időjárás a következő, legalább 2 hétben kíméletes lesz a tojásfával. Biztosan lesznek lehulló tojások, melyeket folyamatosan vissza fogunk akasztani a fára.

Kérjük a látogatókat és az arra járókat, hogy ebben legyenek segítségünkre.
. . .
A Tojásfa “lebontására 2019.04.27-én került sor. A szorgos kezeknek köszönhetően 15 perc alatt lekerültek a dísztojások a fáról, a teljes bontási folyamat fél órát vett igénybe.

tojasfa-plakat-2019---modositott-oraval.jpg

Ezek is érdekelhetnek

NEA pályázat 2020

NEA 2020 Alapítványunk a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás kollégiuma által 2019. október 1-jén megjelentetett NEA-NO-20-O kódszámú, „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására...

NEA pályázat 2019

NEA 2019 Alapítványunk a Nemzeti Együttműködési Alap Nemzeti összetartozás kollégiuma által 2019. január 16-án megjelentetett NEA-NO-19-Ö kódszámú,„Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására...

“Télűző Farsangi Maszkabál”

2019. február 23-án megtartottuk a "Télűző Farsangi Maszkabál" elnevezésű rendezvényünket, mely a visszajelzések alapján jól sikerült. A vártnál több volt a résztvevő és nagy örömünkre sokan komolyan vették a jelmezes megjelenést. A meghirdetett jelmezbemutatón nem...