“Tojásfa 2023”

2023-ban több, mint 2023 db tojás került a fára, összesen: 2.148 db különböző anyagú és színű tojás került kihelyezésre. A díszítés 30 fő részvételével 2,5 óra alatt valósult meg.
A fára 2 héten keresztül bárki akaszthatott tojást és szívesen vettük, ha a látogatók fotót is készítettek a helyszínen és a fotót megosztották a facebook oldalunkon, vagy megjelölték az alapítványt. (Köszönjük a fotókat!)
Köszönjük az újdonságokat: File-Szabó Sándornénak a nyuszipár felajánlást, Skóránné Turóczi Mónikának a nagy piros tojás festését, a Vesszőfonó szakkör tagjainak a fonott dekorációkat.
Hálásak vagyunk és köszönjük mindenkinek, aki felajánlásával, munkájával, támogatásával hozzájárult a 2023. évi (V.) Barabási Tojásfa és környékének feldíszítéséhez.
Kelet-Magyarország napilap 2023. április 06. Meglepetés újságcikk megjelenés.
2023. április 15-én lekerültek a dísztojások a fáról és elpakolásra kerültek a kiegészítők is. 13 fő, mindössze 45 perc alatt végzett a munkával. Köszönjük a közreműködők segítségét.

Ezek is érdekelhetnek

“Nyárindító parkbál a Gáti Tesókkal”

2023. június 03-án az Önkormányzat “Gyermeknap” elnevezéssel tartott rendezvényt. A napot a Gáti Tesók közreműködésével Nyárindító parkbál zárta. (fotók a közösségi oldalunkon tekinthetőek meg)

“Barabási Májusfa 2023”

A 2023-as tojásfa két hét várakozás után, április 30-án új díszítést kapott! A tojásfa a tojások leszedése után idén is a helyén maradt és májusfa lett belőle. A fára 138 db szalag és néhány lufi került felrakásra! Németh István Imréné és Gerzsenyi Zsoltné jóvoltából...

“Te Szedd” 2023 – önkéntesen a tiszta Magyarországért!

A KÖBA alapító okiratában, a céljaink között szerepel Barabás Község természeti és épített értékeinek megóvása, környezetének védelme. Ennek a célnak eleget téve, a korábbi alkalmakat folytatva regisztráltunk a 2023. évi „Te Szedd” akcióra. A 2023. április 28-án...